Trei bărbați din Negru Vodă, reținuți într-un dosar de furt de articole vestimentare

Trei bărbați din Negru Vodă, reținuți într-un dosar de furt de articole vestimentare

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare, în urma unui flagrant organizat duminică, 28 februarie, trei bărbați fiind reținuți într-un dosar de furt de articole vestimentare.

Potrivit SRPT Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au depistat duminică, 28 februarie, în flagrant delict, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 29 ani, în timp ce transportau, cu un autoturism, aproximativ 90 de articole vestimentare (jachete, pantaloni, sacouri, tricouri, pulovere, etc.) având inscripții ale unor mărci înregistrate, pe care le-ar fi sustras din mai multe societăți comerciale din județele Argeș și Craiova.

Trei bărbați din Negru Vodă, reținuți într-un dosar de furt de articole vestimentare

În continuarea activităților, la aceeași dată, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Negru Vodă, fiind identificate alte articole vestimentare (pantaloni, jachete, hanorace, cămăși, geci, șosete, pantofi sport, etc.). Bunurile, estimate la aproximativ 20.000 de lei, precum și autoturismul folosit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. În cursul zilei de luni, 1 martie, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*