Trei bărbați din județul Constanța au fost prinși de către polițiști cu adeverințe false în Slobozia

Echipaje ale forțelor de ordine au ieșit în stradă pentru a verifica restricția de circulație pentru cetățeni. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Ialomița au întocmit în seara de 22 aprilie, dosare penale unor bărbați din județul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, pentru că circulau pe drumurile publice cu adeverințe de angajator false.

Aflați în timpul unor activități de prevenire a răspândirii pandemiei COVID-19, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Ialomița au identificat în trafic, pe raza municipiului Slobozia, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 61 ani, din Orașul Năvodari. Alături de acesta, în autovehicul se aflau și doi bărbați, de 37 și 39 de ani, din județul Constanța.

În urma solicitării documentelor de identitate și a actelor ce justifică deplasarea, aceștia au prezentat adeverințe emise de un angajator din municipiul București, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbații nu figurează ca angajați ai societății, iar ștampila și semnătura operatorului economic nu sunt aplicate în original.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*