Trei bărbați din Constanța, reținuți de polițiști pentru proxenetism

Mașină de poliție.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat marți, 8 februarie, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Astfel, cei trei sunt suspectați că, începând din anul 2020, ar fi racolat femei, pe care ulterior le-ar fi determinat să se prostitueze, în municipiul Constanța, în interesul lor patrimonial.

La aceeași dată, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare nouă mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie, precum și 6 autoturisme.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ei urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Poliției municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*