Trei bărbați au fost găsiți cu droguri asupra lor în Gara Mangalia

Droguri găsite de jandarmi. FOTO IJJ Constanța

Trei bărbați au fost depistați de jandarmi cu droguri asupra lor în Gara Mangalia.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în seara de 28.10.2023, în jurul orei 23:00, în timpul unei misiuni de patrulare în gara oraşului Mangalia, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au observat pe o bancă trei bărbați, care erau într-o stare euforică evidentă.

“Acest fapt i-a determinat pe oamenii legii să-i legitimeze. În momentul în care bărbaților li s-au verificat documentele, aceștia au devenit vizibil agitați, fapt care i-a făcut pe jandarmi să-i controleze și corporal, descoperind cu această ocazie asupra lor cinci pacheţele de hârtie care conțineau o substanţă vegetală sub forma de muguri de culoare verde-oliv cu miros specific, înțepător.

 Cei trei bărbați au fost conduși la sediul jandarmeriei din Mangalia, unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru savârşirea infracţiunii de deţinere de substanţe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri), iar substanţele găsite au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate către organele de poliţie abilitate pentru continuarea cercetărilor” – IJJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*