Trecerea de pietoni cu scuar de pe strada Soveja, din dreptul fostelor galerii, se desființează

Trecerea de pietoni cu scuar de pe strada Soveja, din dreptul fostelor galerii, se desființează. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Constanța a luat decizia desființării trecerii de pietoni din dreptul fostelor galerii Soveja, ca urmare a lucrărilor de modernizare a trecerii de pietoni situate pe strada Soveja, în dreptul intersecției cu Intrarea Ion Alexandrescu, și transformarea acesteia într-o trecere cu scuar.

Decizia a fost luată cu scopul fluidizării traficului rutier, întrucât circulația autoturismelor era fragmentată din cauza existenței a trei treceri de pietoni pe o distanță de aproximativ 200 de metri. Desființarea acesteia se realizează cu aprobarea Poliției Rutiere și având avizul Comisiei de Circulație. Lucrările vor începe marți, 09 mai, începând cu ora 22.00.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*