Traseu deviat temporar pentru autobuzele Liniei 3 din cauza lucrărilor de asfaltare

Din cauza unor lucrări asfaltare, autobuzele de pe Linia 3 vor circula pe un traseu deviat. FOTO: Filip Tompe

CT BUS anunță o deviere temporară a traseului Liniei 3 de autobuze din cauza lucrărilor de asfaltare ce se desfășoară pe strada Alexandru Sahia. Devierea a intrat în vigoare luni, 28 august, începând cu ora 10.00 și va afecta circulația pe sensul către Palazu Mare – Cap de Linie Sanatoriu.

Pe durata lucrărilor de asfaltare executate de către Confort Urban, autobuzele Liniei 3 vor urma următorul traseu deviat: pornind de la bulevardul Tomis, autobuzele se vor deplasa pe strada Dumbrăveni, apoi, vor continua pe strada Santinelei, având ca punct final pe Cap de Linie Sanatoriu.

Această ajustare temporară în traseul autobuzelor Liniei 3 este necesară pentru a permite desfășurarea lucrărilor de asfaltare în condiții optime și pentru a minimiza disconfortul călătorilor. Se estimează că devierea va rămâne în vigoare pe perioada necesară finalizării lucrărilor și va fi anunțată publicului înainte de revenirea la traseul normal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*