Traseu deviat pentru autobuzele liniei 101/ 101M

Traseu deviat pentru autobuzele liniei 101/ 101M. FOTO: CT BUS

Autobuzele liniei 101/ 101M vor circula pe un traseu deviat luni, 5 decembrie, iar stația „Gara CFR” nu va fi funcțională pe parcursul zilei.

Potrivit CT BUS, autobuzele liniei 101/ 101M circulă pe traseu deviat, pe sensul spre Poarta 1, astfel: strada Mangaliei – strada T. Burada – bulevardul Ferdinand. Mijloacele de transport în comun nu mai ajung în stația „Gară CFR”, ci în stația „Parc Gară”.

Devierea survine ca urmare a lucrărilor pe care RAJA SA le efectuează în zonă pentru remedierea unei avarii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*