Traseu deviat, joi, pentru autobuzele liniilor 101, 101M, 5-40 și 13

FOTO CT Bus

CT BUS anunță publicul călător că joi, 07 iulie, în intervalul orar 08.00 – 12.00, autobuzele liniilor 101, 101M, 5-40 și 13 circulă deviat.

Potrivit reprezentanților societății, este vorba despre traseul:

  • 101 și 101M, pe sensul spre Zona Industrială, pe vechiul traseu (Șoseaua Mangaliei – bulevardul Aurel Vlaicu);
  • 5-40, pe sensul dinspre Gara CFR, pe strada Hatman Arbore;
  • 13, pe sensul dinspre Auchan, pe Șoseaua Mangaliei până la sensul giratoriu situat în zona magazinului LIDL, apoi pe strada Amurgului – strada Liliacului; pe sensul spre Auchan, pe strada Liliacului – strada Sălciilor – Șoseaua Mangaliei.

Devierea are loc din cauza lucrărilor efectuate de SC RAJA SA la intersecția străzii Pandurului cu Șoseaua Mangaliei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*