Transportul școlar CTBus va fi reluat din 12 septembrie

FOTO: CT BUS

Pentru a veni în sprijinul părinților, se reia circulația traseelor pentru transportul elevilor, începând cu data de 12 septembrie.

Acestea deservesc atât grădinițele, cât și școlile în apropierea cărora se află stațiile traseelor pentru elevi.

Traseele sunt:

– traseul E1: Gară – bd. Lăpușneanu – Tomis Nord;
– traseul E2: KM5 – str. Cumpenei – str. Soveja – Tomis Nord;
– traseul E3: Palazu Mare – bd. Tomis -Tomis Nord;

Urcarea și coborârea în și din mijloacele de transport se va face doar pe la prima ușă a autobuzului. Pentru asigurarea securității în mijlocul de transport în comun, în fiecare autobuz se află un reprezentant al CT BUS.

Părinții pot utiliza aceste trasee numai dacă însoțesc copii cu nevoi speciale spre și dinspre școală și numai cu un titlu de călătorie valabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*