Transport agabaritic între Vama Veche și Portul Agigea

Transport agabaritic. FOTO CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, în perioada 06 – 08 decembrie, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul PTF Vama Veche – DN39 – DN39A – Portul Agigea. Vehiculul transportă o confecție metalică.

Potrivit CNAIR, lățimea maximă a vehiculului este patru metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri”, au precizat reprezentanții companiei.

Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*