Traficul rutier va fi restricționat total pe un tronson al străzii I.G. Duca din Constanța

Traficul rutier va fi restricționat total pe un tronson al străzii I.G. Duca din Constanța. Foto Primăria Constanța
Traficul rutier va fi restricționat total pe un tronson al străzii I.G. Duca din Constanța. Foto Primăria Constanța

Circulația autovehiculelor va fi interzisă miercuri, 3 iunie și joi, 4 iunie, în intervalul orar 19.30 – 05.00, pe strada I.G. Duca din Constanța, pe porțiunea cuprinsă între strada Constantin Brătescu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru a continua lucrările de asfaltare a carosabilului, după ce tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu a fost modernizat.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*