VIDEO Traficanți de droguri, prinși în flagrant de polițiștii de frontieră constănțeni în timp ce încercau sa comercializeze 1,3 kilograme de cannabis

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au prins în flagrant doi cetățeni români care încercau sa comercializeze 1,3 kilograme de cannabis.

Potrivit Gărzii de Coastă, cei doi au fost prinși în flagrant în cursul zilei de marți, 17 ianuarie, acțiunea fiind urmată de punerea în aplicare a trei mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării cantitățile de 105,13 grame canabis, cinci grame de hașiș, 1,4 grame MDMA, o pușcă cu aer comprimat cu 450 de alice și suma de 4.800 de euro.

În cursul zilei de miercuri, 18 ianuarie, procurorii DIICOT Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor doi cetăţeni români, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Ei urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*