Trafic rutier restricționat pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Traficul rutier a fost restricționat, vineri, timp de mai multe ore, pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța din cauza unei avarii pe o conductă de alimentare a RAJA SA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei, echipele de intervenție au fost nevoite să blocheze o bandă de circulație de pe această stradă, tronsonul delimitat de Aleile Afinelor și Murelor, până la ora 14.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*