Trafic rutier restricționat pe strada Munteniei din Constanța: se execută lucrări de frezare și asfaltare

Trafic rutier restricționat pe strada Munteniei: se execută lucrări de frezare și asfaltare. FOTO: Primăria Constanța

Echipele Primăriei Constanța vor interveni marți, 25 aprilie, cu utilaje pentru frezare a carosabilului pe strada Munteniei, pe tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și blocul LS6, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total până la ora 16.00.

Lucrările de asfaltare vor continua și miercuri, 26 aprilie. Astfel, vor fi instituite restricții similare de circulație în intervalul orar 08.00 – 16.00, pe același sector de drum.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*