Trafic rutier îngreunat în zona Dacia din Constanța ca urmare a lucrărilor de reabilitare a carosabilului

Trafic rutier îngreunat în zona Dacia ca urmare a lucrărilor de reabilitare a carosabilului. FOTO Primăria Constanța

Un perimetru important din zona Dacia, cel delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu și strada Soveja, este în curs de modernizare.

Pe aleea Mimozelor, continuă lucrările de recondiționare a carosabilului. Echipele SC Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16.00. Lucrările de asfaltare vor continua și marți, 19 octombrie, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 08.00 – 16.00.

Proiectul de reconfigurare urbană implică și crearea de infrastructură pietonală, modernizarea aleilor de acces către blocuri și a parcărilor din zonă.

Autoritățile locale fac apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*