Trafic restricționat pe timp de noapte pe strada Poporului din Constanţa pentru asfaltare

Trafic restricționat pe timp de noapte, pe strada Poporului, pentru asfaltare. FOTO Primăria Constanţa

Din această noapte încep lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Poporului din Constanța, traficul rutier urmând să fie restricționat.

Potrivit Primăriei Constanța, intervențiile se vor desfășura noaptea pentru a nu îngreuna traficul rutier din timpul zilei, astfel încât, în perioada 15 iunie – 17 iunie, circulația autovehiculelor va fi restricționată total în intervalul orar 20.00 – 05.00, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Se va utiliza o mixtură asfaltică stabilizată, un material performant care se folosește la infrastructura rutieră cu trafic intens.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanților la trafic li se recomandă să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*