Trafic restricționat pe strada Traian din municipiul Constanța

Restricții de circulație pe strada Traian. FOTO Primăria Constanța

În noaptea de 29 spre 30 octombrie, Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban SRL, va începe lucrările de asfaltare a carosabilului pe strada Traian, tronsonul cuprins între strada Mihai Viteazul și bulevardul Tomis. Turnarea covorului asfaltic continua și noaptea următoare.

Lucrările se vor finaliza cu amenajarea unui sens giratoriu definitiv, la intersecția străzilor Traian cu Termele Romane.

Pentru ca traficul să se desfăşoare în condiții de siguranță, circulația rutieră va fi oprită alternativ pe câte un sens de mers.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*