Trafic restricționat pe strada Recoltei din Năvodari pentru lucrări de introducere a conductei magistrale de apă potabilă

Trafic restricționat pe strada Recoltei pentru lucrări de introducere a conductei magistrale de apă potabilă. FOTO: Primăria Năvodari

Primăria Năvodari anunță că în perioada 8 – 10 august, traficul rutier va fi închis pe segmentul de drum de pe strada Recoltei, între strada Plopilor și strada Corbului.

Această măsură este necesară pentru a permite efectuarea lucrărilor de introducere a unei conducte magistrale de apă potabilă, care face parte din contractul de lucrări CL6 „Conducte de aducțiune, conducte magistrale și conducte de refulare Lumina, Năvodari, Mamaia Sat și Corbu”.

În timpul acestei perioade, conducătorii auto sunt rugați să utilizeze rute alternative. Traficul rutier va fi deviat pe strada Plopilor și strada Corbului, pentru a minimiza disconfortul pentru locuitorii orașului.

Autoritățile locale îndeamnă șoferii să manifeste atenție sporită în trafic și să respecte semnalizările rutiere temporare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*