Trafic restricționat pe strada Arhiepiscopiei din Constanța de sărbătoarea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”

Trafic restricționat pe strada Arhiepiscopiei din Constanța. FOTO Primăria Constanța

Traficul rutier va fi restricționat miercuri, 29 iunie, în zona Catedralei Arhiepiscopale din Constanța cu ocazia manifestărilor prilejuite de sărbătoarea creștină „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Astfel, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii, iar pentru siguranța participanților la evenimentul religios, în intervalul orar 06.00 – 14.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe strada Arhiepiscopiei, tronsonul cuprins între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta.

De asemenea, în intervalul orar menționat, traficul auto va fi deschis pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*