Trafic restricționat pe mai multe străzi din Constanța din cauza unor avarii RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Traficul rutier este restricționat vineri, pe mai multe străzi din municipiul Constanța din cauza unor avarii ale RAJA

Astfel, RAJA anunțat că pentru remedierea unor avarii survenite vineri, 24 mai, pe rețeaua de alimentare cu apă din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, astfel:

 -strada Nicolae Iorga, pe sensul de mers dinspre strada Chiliei către bdul. Mamaia, în intervalul orar 09.00 – 14.00 .

-strada Turda , perimetrul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Unirii , în intervalul orar 08.30 – 12.00.

-strada Dumitru Marinescu, perimetrul delimitat de străzile 8 Martie și Înfrățirii, în intervalul orar 09,00 – 12,00.

Pentru efectuarea reparațiilor, zonele menționate au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi din zonele menționate nu sunt afectaţi de lipsa apei, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conductele sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*