Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA

RAJA înregistrează o avarie. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier a fost restricționat, luni dimineață, pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii pe conducta de alimentare cu apă a RAJA SA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele RAJA SA au fost nevoite să blocheze prima bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de 50 de metri, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Tudor Vladimirescu, până la ora 12.30.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*