Trafic restricționat în zona Casei de Cultură din Constanța pentru manifestările prilejuite de Ziua Națională

Parada militara de Ziua Nationala

Pentru ca evenimentele dedicate Zilei Naționale a României să se desfășoare în condiții optime, organizatorii au instituit în municipiul Constanța, în zona Casei de Cultură, mai multe măsuri care privesc siguranța și ordinea publică.

Astfel, luni, 26 noiembrie și vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale. Vineri, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor și parcarea de pe Aleea Daliei.

Marți, 27 noiembrie (repetiția generală) și sâmbătă, 01 decembrie, începând cu ora 09:00, traficul rutier va fi restricționat total pentru toate categoriile de autovehicule, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.

Excepție fac mijloacele de transport în comun aparținând R.A.T.C. Constanța, care vor circula, după cum urmează:

în intervalul orar 09:00 – 11:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers  dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis;

în intervalul orar 11:00 – 12:00, circulația mijloacelor de transport în comun va fi oprită;

în intervalul orar 12:00 – 14:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*