Trafic restricţionat pe strada Cuza Vodă din Constanța în urma unei avarii la reţeaua de alimentare cu apă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 8 iunie 2017, la conducta de alimentare cu apa de pe strada Cuza Voda, din municipiul Constanta, reprezentații SC RAJA SA anunţă că a fost necesară restricționarea traficului auto în intervalul orar 9,30-12,00, pe porțiunea cuprinsa între străzile I.G. Duca și Jupiter.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită şi semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată şi Poliţia Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă şi le dam asigurări că echipele RAJA Constanţa vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt. Abonații nu sunt afectați de aceasta lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune“, au precizat reprezentanții regiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*