FOTO Trafic oprit pe A4 Ovidiu – Agigea, după ce un TIR s-a răsturnat

Trafic oprit pe A4 Ovidiu – Agigea, după ce un TIR s-a răsturnat. FOTO SAJ Constanța

Circulația este oprită pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea, în apropierea municipiului Constanța, după ce un autotren s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în urma accidentului șoferul camionului a rămas încarcerat, dar este conștient.

La locul accidentul intervin și pompierii ISU „Dobrogea” cu o macara, o autospecială de stingere și descarcerarea și un echipaj SMURD.

Circulația este întreruptă pe sensul către Ovidiu, traficul fiind deviat prin orașul Agigea. Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*