Trafic întrerupt pe DN 22, în zona Tariverde, din cauza unui grav accident rutier. UPDATE: O femeie a murit, iar restul victimelor vor fi transportate la spital

Grav accident rutier la ieşirea din Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu. FOTO cu rol ilustrativ

UPDATE

Potrivit cadrelor medicale de la Ambulanță, o femeie a murit, iar o alta, ce intrase în stop cardio respirator, a fost resuscitată. De asemenea, alte două victime au suferit traumatisme abdominale și craniene. O a cincea persoană este conștientă și stabilă, fără leziuni grave. Toate victimele vor fi transportate la Spitalul Județean Constanța.

Traficul rutier a fost întrerupt în dimineața zilei de miercuri, 10 noiembrie, pe DN 22, în zona Tariverde, din cauza unui grav accident rutier, în urma căruia patru persoane au fost rănite, una fiind în stop cardiac.

Potrivit polițiștilor de la Centrul Infotrafic, două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 22 Constanța – Tulcea, între localitățile Tariverde și Palazu Mic, circulația fiind oprită în ambele sensuri. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind efectuate manevre pentru descarcerarea a două dintre acestea.

La fața locului au intervenit două echipaje de Ambulanță, un echipaj de prim ajutor de la Midia și un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM). La ora transmiterii acestei știri, o persoană este în stop cardiac, iar medicii efectuează protocolul de resuscitare.

Se estimează reluarea traficului în 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*