FOTO Se asfaltează în județ. Drumul spre cetatea Histria a fost reabilitat

Drum judetean in lucru. reparatii carosabil. Horia Tutuianu Președinte CJC în vizită

Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele CJC Constanţa şi Lucian Lungoci, directorul RAJDP, s-au deplasat în județ pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe anumite tronsoane, dar şi finalizarea drumului judeţean 226 A, care face legătura cu Cetatea Histria.

Se lucrează la asfaltare pe DJ 223 B , de la Peștera – Ivrinezu. Aici este vorba de refacerea căii de rulare. Până acum s-a asfaltat aproximativ 1 km și se estimează că până la sfârșitul săptămânii viitoare se vor asfalta încă 6 km. Aici, lucrările au început în această săptămână, costurile fiind de 350.000 lei /km, bani ce sunt alocați  din bugetul CJ . Pe DJ 224,  Tortomanu – Medgidia este un tronson de 21,5 km. Aici lucrările au început în anul 2009 și au fost sistate în același an. Au fost reluate de abia anul acesta. În ultima lună au fost reabilitat 2,5 km din drum și au mai rămas de executat 13 km. Costul total pentru lucrările rămase de realizat este de aproximativ 30 milioane lei, iar termenul de finalizare este noiembrie 2017.

 Un alt drum reparat este DJ 226A care începe de la intersecția cu DJ 226 și ține până la cetate Histria, în lungime totală de 7,2 km. Lucrare a fost  realizată în 2 săptămâni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*