Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier se va desfășura îngreunat pe strada Nicolae Iorga din Constanța, marți, 17 noiembrie 2020până la ora 14.00, din cauza unei avarii a RAJA.

Astfel, pentru remedierea unui branșament avariat, echipele de intervenție ale RAJA SA sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe strada Nicolae Iorga, cu sensul de mers dinspre strada Mircea cel Bătrân către strada Moldovei, pe o porțiune de 30 de metri, astăzi, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*