RAJA a oprita apa în jumătate din localitatea Ovidiu pentru a remedia o avarie majoră. De asemenea și în Lumina se înregistrează o avarie

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Mai mulți abonați RAJA din localitatea Ovidiu sunt afectați de o avarie, care se estimează că va fi remediată până în ora 21.00. O situație asemănătoare se înregistrează și în localitatea Lumina. 

Pentru remedierea unei avarii la magistrala de alimentare cu apă , SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei pe 21 iunie, în intervalul orar 17,00 – 21,00.

Sunt afectați toți consumatorii de pe partea dreaptă din localitatea Ovidiu, pe sensul de mers către Mihail Kogălniceanu.

Angajații RAJA intervin și în localitatea Lumina, la o avarie la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Belșugului și Morii,și a oprit furnizarea de apă potabilă până la ora 22,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Morii, Belșugului, Islazului, Decebal, Ștefan cel Mare și Mihai Viteazul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*