Trafic ingreunat pe strada Mircea cel Batran: RAJA intervine pentru a remedia o avarie

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 11 iulie a.c. la conductă de alimentare cu apa, de pe stradă Mircea cel Bătrân,în zonă intersecției cu stradă Nicolae Iorga, echipele de intervenție RAJA au blocat o bandă de circulație, pe sensul de mers de la Capitol înspre Delfinariu, pe o lungime de aproximativ 30 de metri, în intervalul orar 11,00-15,00.
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zonă a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțata și Poliția Locală.
Reprezentanții RAJA își cer scuze participanților la trafic din zonă respectivă, și le dau asigurări că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conductă sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*