Consilierii locali din Medgidia convocați într-o ședință ordinară cu 14 puncte pe ordinea de zi

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați în data de 22 noiembrie la o ședință ordinară, începând cu ora 17.00, cu următoarele proiecte de hotărâri pe ordinea de zi:

1. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Lucian Grigorescu din municipiul Medgidia, județul Constanta”

2. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Ion Creangă din municipiul Medgidia, județul Constanta”

3. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Piticot din municipiul Medgidia, județul Constanta”

4. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr.3 din municipiul Medgidia, județul Constanta”

5. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr. 8 din municipiul Medgidia, județul Constanta”

6. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței nr.11 din municipiul Medgidia, județul Constanta”

7. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Valea Dacilor din municipiul Medgidia, județul Constanta”

8. Aprobarea documentației tehnico-economice-fază DALI, actualizării indicatorilor tehnico-economici și asigurarea cofinantarii de la bugetul local pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Național Kemal Ataturk din municipiul Medgidia, județul Constanta”

9. Aprobarea declarării Zonă Urbană Marginalizată (ZUM) – Zonă Barăci Nord din municipiul Medgidia

10. Aprobarea aderării Municipiului Medgidia la Asociația ,,Comunitătile Locale Riverane Dunării (CLDR)”

11. Aprobarea inițierii procedurii de vânzare, în condițiile art.123 alin.(3) și (4) din Legea nr.215/2001 a imobilului teren proprietate privată a municipiului Medgidia, identificat cadastral sub nr.102602

12. Aprobarea repartizării unor unităti locative situate în bloc ANL

13. Aprobarea trecerii unor bunuri imobile din domeniul privat în domeniul public al municipiului Medgidia

14. Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pen tru anul 2017

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*