Trafic îngreunat pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Din cauza unei avarii apărute pe una dintre conductele de alimentare cu apă ale RAJA, circulația rutieră se va desfășura îngreunat, miercuri, până după orele prânzului, pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța.

Astfel, potrivit RAJA SA, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, echipele societății au fost nevoite să blocheze prima bandă de circulație de pe această stradă, pe o porțiune de aproximativ 30 de metri, miercuri, 16 decembrie, în intervalul orar 08.00 – 13.00.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*