Trafic îngreunat pe strada Mihai Viteazu din Constanța din cauza unei avarii a RAJA

Autobuzele liniilor 101 și 48 circulă deviat din cauza unei avarii a RAJA. FOTO: CT BUS

Traficul rutier se desfășoară îngreunat joi, 15 decembrie, pe strada Mihai Viteazu din Constanța, în zona intersecției cu strada Sarmisegetuza, din cauza unei avarii la un colector menajer de canalizare.

Potrivit RAJA, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei unei avarii, echipele de intervenție au fost nevoite să restricționeze traficul, pe o porțiune de aproximativ 50 de metri, pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia, până la ora 20.00.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în condiții normale cât mai rapid”, au transmis reprezentanţii societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. Pe perioada intervențiilor, circulația se va desfășura alternativ pe ambele sensuri de mers, prin dirijare.

Din cauza acestei lucrări, autobuzele liniilor 101 și 48 circulă deviat, pe sensul dinspre Poarta 2: respectiv strada Mihai Viteazul – strada Constantin Brătescu (Piața Griviței) – strada I. Gh. Duca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*