Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia. Se circulă restricţionat. RAJA efectuează lucrări în zonă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în dimineaţa de 19 iunie 2017, la conductă de alimentare cu apa de pe bd. Mamaia, din municipiul Constanța, se impune restricționarea traficului auto în intervalul orar 9,00-14,00, la intersecția cu stradă Alexandru cel Bun, sensul de mers dinspre Delfinariu către Capitol, pe două benzi de circulație de lângă scuar.
Pentru efectuarea reparației, zonă menționată a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțata și Poliția Locală.
Ne cerem scuze participanților la trafic din zonă respectivă și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
Abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductă sub presiune.

 

UPDATE

Pentru efectuarea lucrării de pe bd. Mamaia, este necesară sistarea furnizării apei potabile, în intervalul orar 9,00-11,30, în perimetrul delimitat de bd. Mamaia și străzile Mircea cel Bătrân și Bogdan Vodă, precum și în Punctele Termice 18 și 25.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*