Trafic îngreunat pe bulevardul Mamaia din Constanța în urma unei avarii RAJA

Avarie RAJA în județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Avarie RAJA în județul Constanța. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Traficul rutier este îngreunat joi pe bulevardul Mamaia din Constanța în urma unei avarii RAJA, zona respectivă fiind împrejmuită și semnalizată.

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe bulevardul Mamaia 83, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto pe banda a treia de circulație, pe o porțiune de aproximativ 30 de metri, cu sensul de mers dinspre strada Bucovinei către Mircea cel Bătrân, joi, 06 august, în intervalul orar 11.00 – 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*