Trafic îngreunat pe bulevardul Ferdinand în urma unei avarii a RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea lucrărilor de remediere a avariei survenite la nivelul unui branșament, pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe acest bulevard, în cursul zilei de 24 octombrie, în intervalul orar 09.30 – 16.00, prin blocarea primei benzi de circulație, pe o lungime de 50 de metri, pe sensul de mers Gară – I.G. Duca.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de lipsa apei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*