Trafic îngreunat pe bulevardul Bratianu din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
UPDATE 11.30: 
În urma decopertării terenului, pentru remedirea avariei la conducta de 800 mm, de pe b-dul IC Brătianu – zona complexului comercial Cora, s-a constatat necesitatea înlocuirii unui segment de îmbinare între două tuburi, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile astăzi, 10 iunie 2016, în intervalul 10,30 – 17,30. Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din:
– perimetrul delimitat de străzile: IC Brătianu – 1 Decembrie 1918 – IL Caragiale – Eliberării – Dezrobirii – IC Brătianu și punctele termice numerele 130, 131, 132, 134, 135, 136, 137 și 163;
– str. I.C. Brătianu pe tronsonul delimitat de instersecțiile cu străzile Pasajului și Labirint și punctele termice numerele 162 și 248;
– perimeterul delimitat de străzile: Labirint – Th. Burada – 1 Decembrie 1918 – Ferdinand – Prelungirea IC Brătianu – IC Brătianu – Labirint și punctele termice din zonă numerele 65, 67, 70, 143 și 144;
– zona de blocuri de pe Aleea Garofiței și Aleea Daliei și punctele termice numerele 72, 73, 77 și 125;
– străzile Interioară I, II, III și IV.


Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 10 iunie 2016, la conducta principala de alimentare cu apa, cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul IC Bratianu, zona intersectiei cu strada Dezrobirii – sensul giratoriu din zona magazinului Cora, echipele de interventie RAJA au blocat doua benzi de circulatie, cu sensul de mers catre Gara Constanta, in intervalul 05,00 – 14,00.

Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator. Pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala, care a trimis un echipaj in zona lucrarilor.
“Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva, si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*