Trafic îngreunat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja din cauza unei avarii RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja din Constanța din cauza unei avarii pe o conductă a RAJA SA.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, echipele de intervenție ale RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bulevardul Tomis, pe o porțiune de 10 metri, cu sensul de mers către zona Dacia și primele două benzi de circulație de pe strada Soveja, pe o porțiune de 50 de metri, cu sensul de mers dinspre strada B. P.  Hașdeu către bulevardul Al. Lăpușneanu. Măsura este valabilă până la ora 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*