Trafic îngreunat în zona ICIL din Constanța în urma unei avarii a RAJA

Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța din cauza unei avarii RAJA
Avarie RAJA

Din cauza unei avarii apărute marți, 23 noiembrie, pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția bulevardelor 1 Decembrie 1918 și I.C. Brătianu din municipiul Constanța, traficul rutier se desfășoară cu dificultate în zona ICIL.

Astfel, potrivit RAJA, pentru executarea lucrărilor de remediere a acestei avarii, echipele de intervenție ale societății au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație a bulevardului Decembrie 1918, pe sensul de mers spre bulevardul Ferdinand, până la ora 14.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții RAJA.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*