Trafic deviat pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona Podului de la Cernavodă

Podul de la Cernavodă. FOTO CNAIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că marți, 3 mai, începând cu ora 14.50, traficul rutier pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona Podului de la Cernavodă, a fost deviat pe calea 2 (sensul Constanța – București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 156+715 metri – 160+319 metri.

Potrivit Infotrafic, măsura de închidere a căii 1 de rulare a fost luată în vederea executării lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă. Restricțiile vor fi în vigoare până la data de 8 iunie.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să sporească atenția și să reducă viteza în zona lucrărilor semnalizate.

În data de 20 aprilie, CNAIR anunța că Podul de la Cernavodă a fost redeschis complet traficului, pe A2 calea 1, cu o zi mai devreme, conform calendarului asumat și cu asigurarea unui nivel ridicat de calitate a lucrărilor efectuate, pentru a nu afecta începerea sezonului estival.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*