Trafic blocat pe străzile Panselei și Ion Neculce din Constanța din cauza unor avarii ale RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier a fost blocat, marți, timp de mai multe ore, pe străzile Panselei și Ion Neculce din Constanța, din cauza unor avarii produse pe conducte de alimentare cu apă ale RAJA SA.

Astfel, pentru remedierea acestor avarii, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto, marți, 16 iunie, în intervalul orar 09.30 – 12.00, pe strada Panselei – tronsonul cuprins de străzile Flămânda și Nicolae Iorga, și pe strada Ion Neculce – tronsonul cuprins de strada Nicolae Milescu și PT170.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductele sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*