Trafic blocat pe străzile Panselei și Ion Neculce din Constanța din cauza unor avarii ale RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier a fost blocat, marți, timp de mai multe ore, pe străzile Panselei și Ion Neculce din Constanța, din cauza unor avarii produse pe conducte de alimentare cu apă ale RAJA SA.

Astfel, pentru remedierea acestor avarii, echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să blocheze traficul auto, marți, 16 iunie, în intervalul orar 09.30 – 12.00, pe strada Panselei – tronsonul cuprins de străzile Flămânda și Nicolae Iorga, și pe strada Ion Neculce – tronsonul cuprins de strada Nicolae Milescu și PT170.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de aceste avarii, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conductele sub presiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*