Tradiţie şi istorie de 1 Decembrie la Cumpăna !

Primăria Cumpăna a pregătit o serie de festivităţi cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României

Primăria si Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de doamna primar ec. Mariana Gâju, vă invită la Cumpăna, cu ocazia festivităţilor organizate cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Manifestarea se va desfăşura vineri, 1 Decembrie 2017, cu începere de la ora 10.30, la Monumentul ridicat în cinstea eroilor din cel de-al doilea război mondial situat în faţa Casei de Cultură Cumpăna. După Intonarea Imnului de Stat al României preoţii din localitate vor oficia o slujbă de Te Deum, urmată de ceremonialul depunerii de coroane de flori la Monumentul Eroilor .

În cinstea Zilei Naţionale, vor defila militari ai subunităţii din cadrul UM 01737 Topraisar. Totodată, în incinta Casei de Cultură din localitate va avea loc un spectacol tematic susţinut de copiii celor două grădiniţe din localitate, elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” si membrii ansamblul folcloric „Muguraşii Cumpenei’’. Cu acest prilej vor fi premiaţi cei doi veterani de război ai comunei Cumpăna, dl. Ion Ceapă, de 100 de ani, şi dl. Gheorghe Crăciun, în vârstă de 95 de ani.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*