Tradiţie şi istorie de 1 Decembrie la Cumpăna !

Primăria Cumpăna a pregătit o serie de festivităţi cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României

Primăria si Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de doamna primar ec. Mariana Gâju, vă invită la Cumpăna, cu ocazia festivităţilor organizate cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Manifestarea se va desfăşura vineri, 1 Decembrie 2017, cu începere de la ora 10.30, la Monumentul ridicat în cinstea eroilor din cel de-al doilea război mondial situat în faţa Casei de Cultură Cumpăna. După Intonarea Imnului de Stat al României preoţii din localitate vor oficia o slujbă de Te Deum, urmată de ceremonialul depunerii de coroane de flori la Monumentul Eroilor .

În cinstea Zilei Naţionale, vor defila militari ai subunităţii din cadrul UM 01737 Topraisar. Totodată, în incinta Casei de Cultură din localitate va avea loc un spectacol tematic susţinut de copiii celor două grădiniţe din localitate, elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” si membrii ansamblul folcloric „Muguraşii Cumpenei’’. Cu acest prilej vor fi premiaţi cei doi veterani de război ai comunei Cumpăna, dl. Ion Ceapă, de 100 de ani, şi dl. Gheorghe Crăciun, în vârstă de 95 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*