Toate Drumurile Județene din Constanța, deschise circulației de joi după amiază

Un utilaj RAJDP curăță Drumurile înzăpezite

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a reușit să desfunde toate drumurile dintre orașe și comune.

La ora 11.00 a zilei de 12 ianuarie lucrările erau gata în proporție de 70%. RAJDP Constanța a lucrat cu 40 de utilaje, iar directorul instituției, Lucian Lungoci spune că până la ora 13.00, toate problemele sunt recolvate.

Și Drumurile Naționale care străbat județul Constanța au fost deblocate. Singurele probleme sunt pe DN3, sectorul Cobadin – Ostrov, acolo unde există o restricție de tonaj de 3,5 tone.

Nu același lucru se poate spune despre Drumurile Comunale din județul Constanța și despre străzile din oraș. Acestea sunt în continuare blocate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Azi dimineata (13.01.2017) la ora 9 soseaua dintre Cobadin si Negresti era inchisa. Am venit f bine din Constanta si cand mai aveam 12 km pana la destinatie a trebuit sa facem cale intoarsa…..nu e omeneste sa dezinformati. Plus ca oamenii din Negresti sunt izolati. Avem parinti in varsta pentru care ne facem griji. Va rog sa dati publicitatii situatia reala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*