Toate cadrele medicale beneficiază, și în luna august, de transport în comun gratuit în Constanța

Autobuzele liniei 2-43 vor circula la noapte pe un traseu deviat

CT BUS anunță publicul călător că toate cadrele medicale beneficiază, și în luna august, de transport în comun gratuit datorită prelungirii stării de alertă. Starea de alertă a fost prelungită de către Comitetul Național Pentru Situații de Urgență cu încă 30 de zile, începând cu 11 august.

De gratuitate beneficiază următoarele categorii de persoane, în baza legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator:

  • cadrele medicale și personalul auxiliar din sistemul public și privat, din cadrul spitalelor, dispensarelor, cabinetelor medicale și al întregii infrastructuri medicale, inclusiv laboratoarele medicale din cadrul Ministerului Sănătății și din cadrul Ministerului Educației;
  • angajații farmaciilor din municipiul Constanța;
  • persoanele care asigură serviciile de întreținere și curățenie în entitățile de la lit. a) și b).

Această măsură a fost dispusă încă de la începutul lunii aprilie 2020 și va rămâne în vigoare până la sistarea stării de alertă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*