Toate autobuzele CT BUS vor circula în zilele de 23 și 24 ianuarie în program de weekend

Lucrările de pe strada Răscoalei 1907 determină devieri temporare în circulația autobuzelor CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că în perioada 23 – 24 ianuarie, toate autobuzele circulă conform programului de week-end, între orele 05.45 și 23.00.

Totodată, în ziua de marți, 24 ianuarie, vor fi deschise doar tonetele pentru vânzarea de bilete și abonamente din Tomis III, Magazinul Tomis, Eliberării, Piață CET,  Poarta 6,  Gară 40/43, în intervalul orar 07.00 – 19.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*