Toamna aceasta, SkirtBike este vintage

Fetele în fuste, pe bicicletă lansează o nouă provocare : SKIRTBIKE Vintage care se va ține pe 2 septembrie la Constanța. Sunt invitate toate reprezentantele sexului frumos pentru a pedala în fustă, ținuta fiind de preferat a fi cât mai „vintage“.

Întâlnirea este la Sala Sporturilor începând cu ora 16.00 pentru a premia cele mai dichisite bicicliste, iar apoi se va porni pe traseul Sala Sporturilor – Str. Mircea Cel Bătrân – Bdul Mamaia – Pescărie – Bdul Mamaia – Bdul Tomis, întorcându-ne în aceeași zonă de start.

„SkirtBike Constanța redă femeilor curajul de a pedala în oraș și de a se exprima în stilul lor unic și cochet! Ritmul va fi unul lejer, oferind astfel spectatorilor şi participanţilor la trafic convingerea că priveliştea veselă se potriveşte de minune peisajului constănţean. Ne rezervăm toată după-amiaza activităților deosebite și ne vom alătura și artiștilor din cadrul paradei FITIC-Festivalul International de Teatru Independent – Constanta!“, spune organizatoarea, Anda Nicola

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*