Tineri prinși de jandarmii constănțeni cu substanțe psihoactive interzise

Substanţe interzise depistate de jandarmii constănţeni. FOTO: IJJ Constanța

Jandarmii constănțeni au efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, un control inopinat, pe linia combaterii consumului de tutun în spații închise, la o sală de jocuri situată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în timpul controlului echipajul de intervenție a constatat că, în toaleta din interiorul sălii de jocuri, se aflau doi bărbați care pregăteau o țigaretă cu o substanță vegetală de culoare verde-gălbui. În urma controlului corporal, asupra celor doi au fost găsiți muguri vegetali de culoare verde-gălbui cu miros specific.

Câteva ora mai târziu, tot în cadrul unei misiuni de patrulare, pe strada Egretei din municipiul Constanța, jandarmii constănțeni au observat doi bărbați care, la vederea echipajului de jandarmi, au prezentat un comportament agitat, iar unul dintre ei a încercat să fugă. După imobilizarea de către jandarmi, la efectuarea controlului corporal, asupra celor două persoane a fost găsit un plic de plastic care conținea muguri vegetali de culoare verde-gălbui.

Substanţe interzise depistate de jandarmii constănţeni. FOTO: IJJ Constanța

Toate persoanele in cauza au fost transportate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde le-au fost întocmite acte de constatare pentru săvârşirea infracțiunii de deținere și consum de substanțe interzise în conformitate cu legea 143/2000.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*