Timp de doi ani, un minor și-a violat sora vitregă mai mică

Anchetat cu cătușe. FOTO Keith Allison
Bărbat reținut după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 7 ani

Un tânăr din județul Constanța a fost reținut de către polițiști și este audiat de către procurori, după ce a fost reclamat de mama sa vitregă, că a întreținut relații sexuale cu fiica sa în vârstă de 12 ani. Sesizarea a fost făcută în cursul zilei de 10 iunie, prin apel la 112, la ora 12.45.

Potrivit anchetatorilor, în urma audierilor a reieșit că minora, care locuiește cu familia în Valu lui Traian, ar fi fost obligată în ultimii doi ani de către fratele său vitreg, în vârstă de 17 ani, să întrețină relații sexuale. Aceasta a fost constrânsă de individ să nu spună nimic părinților, iar în fața oamenilor legii a susținut că actele sexuale au avut loc cu acordul fetei. Dată fiind vârsta victimei, care nu are discernământ, nu s-a pus problema încadrării faptei la act sexual cu un minor, ci la viol.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, duminică a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța pentru a fi audiat, urmând a se cere instanței arestarea sa preventivă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*