Tichete sociale pentru mese calde, pe suport electronic, pentru constănțenii cu venituri reduse

Tichete sociale pentru mese calde, pe suport electronic, pentru constănțenii cu venituri reduse

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța va acorda, în perioada 13 – 18 noiembrie, din fonduri externe neramburabile, tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, în baza O.U.G. nr. 115/2020, în sumă de 720 de lei.

Beneficiază de tichetele sociale persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (800 lei), în vârstă de 75 de ani sau peste această vârstă. Fiecare beneficiar va primi un plic ce conține cardul, PIN-ul și lista unităților partenere.

Cardurile pot fi folosite după data de 06 decembrie, când vor fi alimentate cu 720 de lei, sumă corespunzătoare lunilor septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie.

Tichetele se distribuie la clubul din Complex Piața veche Tomis III, în perioada 13 – 18 noiembrie, orele 08.00 – 16.00 (inclusiv sâmbătă și duminică). Cardurile vor putea fi ridicate de beneficiari în baza B.I./C.I. în original.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*