Conducător auto cu permisul de conducere suspendat și sub influența băuturilor alcoolice, depistat de polițiștii locali

Conducător auto cu permisul de conducere suspendat și sub influența băuturilor alcoolice, depistat de polițiștii locali. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii locali constănțeni au surprins în trafic, joi, 16 martie, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, un conducător auto care a circulat pe strada Soveja și a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

Echipajul de poliție locală a procedat la urmărirea autovehiculului spre Satul de Vacanță. Conducătorul auto a oprit pe aleea secundară de lângă un centru comercial și împreună cu un copil au încercat să fugă. Polițiștii locali au interceptat persoanele în cauză în vederea stabilirii identității acestora și luarea măsurilor legale care se impun.

Întrucât, conducătorul auto emana halenă alcoolică și nu deținea actele autovehiculului, la fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj de poliție din cadrul IPJ Constanța – Biroul rutier, în vederea continuării cercetărilor. Ulterior, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea permisul suspendat, iar inspecția tehnică periodică și asigurarea autovehiculului erau expirate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*