The Mono Jacks lansează albumul „Ușor distorsionat” la Doors Club

Trupa The Mono Jacks își lansează cel de-al doilea album în Doors Club

După o vară petrecută preponderent în sala de repetiții și în studio, trupa The Mono Jacks lansează  cel de-al doilea album al său: „Ușor distorsionat”. Pentru prima oară la Constanța, albumul va fi ascultat la Doors Club sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 20:00.

 

Una dintre cele mai bune trupe românești de indie rock, The Mono Jacks, a fost fondată în 2008, de către Doru Trăscău. Componența trupei: Doru Trăscău (voce/chitară), Andrei Zamfir (chitară), Cristian Chiru (bas) și John Ciurea (tobe).

Uşor distorsionat este cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks şi primul integral în limba română.

„Piesele de pe album vorbesc despre o realitate a noastră, a tuturor, pe care, de cele mai multe ori însă o privim uşor distorsionat prin lentilele proprii” – spun membrii trupei.

Sâmbătă, 9 decembrie: Be ROCK, BE AT 8 O’CLOCK AT DOORS CLUB!

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele se achită în avans la sediul clubului, str. Traian nr. 68A. Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*